Data: 2001-08-30 15:25:07
Temat: Re: Tort arbuzowy
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:2...@4...com..
.
>
> >
> >Swoją drogą, ciekawe co to jest melon cantalupa, bo miodowy to wiem jak
> >wygląda, może to wielkie żółte jajowate?
>
> wielkie zolte jajowate z bladym wnetrzem to miodowy, cantaloupe
> to okragly i zielony po wierzchu i taki troche pryszczaty... w
> jakby rowki. Ciekawa jestem czy to to samo co chanterais , oba sa
> mocno pomaraczowe w srodku i taaaakie smaczne
>
Serio zólte i jajowate to miodowe? Bo mi 3 tyg. temu jakis spec w Austrii
wciskal, ze miodowy to ten bardzo jasny z szarymi zylkami...
Ale chyba bezpieczniej bedzie Wam zawierzyc.
Pozdrawiam
niedouczona
--
Wkn
Wielkie Zarcie: www.gotowanie.wkl.pl
|