| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Danka" <d...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Tort bezowy Date: Sat, 12 Jul 2003 14:06:15 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 9 Sender: d...@p...onet.pl@host-ip26-252.crowley.pl Message-ID: <beotfk$aau$1@news.onet.pl> References: <beoif4$us8$1@opat.biskupin.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: host-ip26-252.crowley.pl X-Trace: news.onet.pl 1058011444 10590 62.111.252.26 (12 Jul 2003 12:04:04 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 12 Jul 2003 12:04:04 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:164169 Ukryj nagłówki Te krążki bezowe są właśnie lepsze na następny dzień, gdy lekko nasiąkną. | |
Zobacz także