Data: 2001-11-07 10:22:33
Temat: Re: Tort czekoladowy
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Idzia <i...@w...com.pl> wrote:
> czyzby orzechy eliminowaly potrzebe uzycia maki do tego "biszkoptu"??
Tak, biszkopt się robi bez mąki.
> nie bedzie problemow z przekrojeniem tegoz cuda(bo brzmi smakowicie)
Mnie się udaje przekroić na trzy części, acz trzeba ostrożnie przenosić
placki, bo jest ryzyko, że się pokruszą. Chociaż to i tak nie tragedia -- po
przełożeniu i udekorowaniu nic nie widać :-)
Anetek
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 76478 A...@c...ch
:`.__.': http://chall.ifj.edu.pl/~aneta *---* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *
|