Data: 2007-08-26 09:59:22
Temat: Re: Tort tiramisu - jedno pytanie
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <faq8c9$fm8$1@atlantis.news.tpi.pl>,
Ikselka <m...@y...com> wrote:
> ZbyszekZ pisze:
> > On Aug 24, 10:29 pm, Ikselka <m...@y...com> wrote:
> >> Powiem szczerze, że tiramisu robiłam tylko raz.
> >
> > Tak więc na podstawie swoich bogatych doświadczeń z tym deserem nie
> > powinnaś zabierać głosu, ale skoro zabrałaś to i ja sobie potrolluję.
>
> Raz robiłam ale wcześniej organoleptycznie postudiowalam dość dobrze to
> "cudo" :-)
>
>
> >> nie było gorsze, niż oryginalne wloskie. Nic wielkiego: ser, biszkopty,
> >> amaretto -
> >
> > A fuj, amaretto.
>
> No jak to? Klasyczne do tiramisu!!!
No cóż, ja się pewnie nie znam, więc nie wiem co to miałoby znaczyć
"klasyczne" w odniesieniu do tiramisu.
Władysław
--
Najgorszą radą, jaką można udzielić większości ludzi jest: bądź sobą.
|