| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Trawienie i przyswajanie mleka UHT Date: Wed, 8 Jun 2016 18:36:15 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 8 Message-ID: <nj9hhs$mge$1@usenet.news.interia.pl> References: <nj3r88$i81$1@dont-email.me> <nj3v10$gm7$1@node1.news.atman.pl> <5755f7a3$0$653$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: 188.146.5.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1465403773 23054 188.146.5.206 (8 Jun 2016 16:36:13 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 8 Jun 2016 16:36:13 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:372111 Ukryj nagłówki > Do faworków też się chyba daje sodę oczyszczaną? Tak przy okazji pytam. | |
Zobacz także