Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Trawienie i przyswajanie mleka UHT Re: Trawienie i przyswajanie mleka UHT

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Trawienie i przyswajanie mleka UHT

« poprzedni post
Data: 2016-06-10 01:33:46
Temat: Re: Trawienie i przyswajanie mleka UHT
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

Dnia Thu, 9 Jun 2016 18:56:58 +0200, Stokrotka napisał(a):

>>>> Do faworków też się chyba daje sodę oczyszczaną? Tak przy okazji pytam.
>>>
>>> Do ciasta na faworki nie dajesz żadnej hemi.
>>
>> Masz rację, ciasto na faworki się starannie wyrabia, po czym wielokrotnie
>> mocno "bije" i rzuca o blat, aby wtłoczyć powietrze - wtedy podczas jego
>> smażenia powstają piękne pęcherze.
>
>
> Ja tam się nad sobą tak nie znęcam. Wyrabiam byle jak, ze świeżyh jaj (nie z
> gotowanyh) ,

Ja robię na samych żółtkach.

> byle szybko, a i tak w trakcie smażenia rosną. Nie wiam
> dlaczego , pewnie na tej samej zasadzie na jakiej rośnie karpatka, pszecież
> też bez proszku i hemi.

No nie, karpatka to ciasto parzone.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6