Data: 2015-07-12 13:36:26
Temat: Re: Twarożek
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-07-12 o 12:55, Qrczak pisze:
> Dnia 2015-07-12 12:18, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>
>> BTW Zrobiłam bób na dwa sposoby. Jeden na sucho - z boczkiem, koperkiem,
>> parmezanem i jajkiem sadzonym (ktoś tu podawał link do przepisu) - ten
>> nie spotkał się ze zbyt wielkim uznaniem. Drugi w curry - z młodą
>> cebulką, pomidorami, jogurtem - ten okazał się znacznie lepszy.
>
> Cieszę się.
> Mnie został jeszcze w zamrażalniku zeszłoroczny, jakiejś pasty a'la
> hummus muszę spróbować.
Aż tak, żeby mrozić, to nie polubiłam. Zresztą ja jak ja, ale reszta...
w ogóle bez entuzjazmu. Bób ma taki specyficzny smaczek, do którego
trzeba się przekonać. A że ja wszelkie zielone lubię, to i bób mi nie
przeszkadza.
Ewa
|