Data: 2003-09-17 23:00:11
Temat: Re: Tycie - wszystkiemu winna jest glukoza!
Od: "Marcin 'Cooler' Kuliński" <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
daniel figlarz w wiadomości news:bkajm1$jh1$1@inews.gazeta.pl pisze:
>> Eeee.... Przeciez cukier moze byc genialna pozywka dla bakterii,
> UWAGA!!! Vicenajmądrzejsza na tej grupie dała głos: cukier - pożywką
> itd
>
>> wielomiesieczna trwalosc konfiturom babuni nadaje pasteryzacja -
>> czyli tluczenie drobnoustrojow wysoka temperatura.
> Taaaaaaaak, v-ce, bo pasteryzacja potrzebna jest dla tych owocków, a
> nie dla cukru, cukier sam jest utrwalaczem....ale co ja będę pisał
> tak mądrej....
A moze - zamiast po raz ktorys z rzedu pokazywac, jak niskie loty moze
osiagnac dyskusja, gdy za bardzo angazujesz sie w nia emocjonalnie - skupisz
sie na sprawach merytorycznych? Mozesz zaczac od rozwiania moich watpliwosci
wyrazonych tutaj news:bk6mlg$80r$1@inews.gazeta.pl
|