Data: 2003-05-17 12:05:22
Temat: Re: Vederai - kiska ziemniaczana
Od: "adal" <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Praktyczna rada:
Przed napelnianiem nalezy kiszke "wywrocic" na "lewa" strone, zeby wypiekly
sie wszystkie ew. "farfocle" (przepraszam za malo apertyczne
sformulowanie).
Jako dodatek do kiszki: surowka z kiszonej kapusty (+oliwka, kminek,
cebulka, jabluszko) jest the best, chociaz marynowane grzybki, czy sliwki w
occie takze smakuja wysmienicie.
Pozdr.,
Adal
Użytkownik "Bożenka" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:ba38qo$ds4$1@absolut.sgh.waw.pl...
> Litewska kuchnia ma bardzo duzo roznych dan z ziemniakow i kasz, wiec
sporo
> przepisow, ktore mam sa ziemniaczane
>
|