Data: 2001-11-15 11:48:06
Temat: Re: W sprawie lukru
Od: oshin <b...@a...krakow.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisal(a) nam tak:
>jak Wy robicie jakis porzadny lukier?? woda z cukrem pudrem czy
>cos tam mnie w ogole nie neci...chce lukru!!! Takiego do
>odrywania i zdrapywania!!!
moj zawsze wychodzi za plynny ale to moja wina, bo ciagle mam za malo
cukru pudru pod reka
ad rem cukier puder + smietanka
w relacji: masa cukru na ciupine smietanki
+ aromatyzery czyt. koniak, wisniowka, bejlej, cynamon, skorka z
cytryny, lub kilka kropel soku z tejze
aromatyzery plynne sprawdzaja sie tylko przy ogromnych ilosciach lukru
oshin
http://szanty.art.pl/~bydnorz
kliknij i nakarm glodne dzieci! http://www.pajacyk.pl
--
A. Osiecka
Nie daj mi Boze, bron Boze sprobowac
tak zwanej zyciowej madrosci
|