Data: 2005-03-10 10:50:26
Temat: Re: WOK
Od: Magdalena Fabrykowska-Młotek <m...@s...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 09 Mar 2005 19:46:41 +0100, tapta wrote:
(...)
> Jednak natłuściłam i wypaliłam. Potem obiadek: mieszanka warzyw wyszła
> świetnie, odsmażanie noodli też super, smażenie boczniaków pociętych w
> paski z czosnkiem też. Jednak te kawałki kurczaka w cieście z migdałami
> zaczęłam na woku, ale skończyłam na cygańskiej, Nie szło to
> najlepiej.... Ale cały obiadek rewelacja :) Dalsze testy woka w planach.
Jeśli ciasto było typu bardzo gęstego naleśnikowego to należało
smażyć jednak na głębokim oleju.
--
Magdalena Fabrykowska Młotek
Obecnie czytane: "Omega", "Absolution Gap", "NeoAddix", "Pashazade"
|