Data: 2005-03-09 18:46:41
Temat: Re: WOK
Od: tapta <t...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Bozena napisał(a):
> Hmm... sol i nacieranie tluszczem, to dla garow zeliwnych... a ten wok jest
> z blachy... wiec moim zdaniem raczej nie ma sensu go natluszczac i obchodzic
> sie z nim jak z zeliwnym... nie mam pojecia, czy w przypadku blachy ma sens
> tez wypalanie...
Jednak natłuściłam i wypaliłam. Potem obiadek: mieszanka warzyw wyszła
świetnie, odsmażanie noodli też super, smażenie boczniaków pociętych w
paski z czosnkiem też. Jednak te kawałki kurczaka w cieście z migdałami
zaczęłam na woku, ale skończyłam na cygańskiej, Nie szło to
najlepiej.... Ale cały obiadek rewelacja :) Dalsze testy woka w planach.
--
pozdrawiam
tapta
GG:4082847
|