Data: 2010-10-20 13:11:48
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 20 Oct 2010 14:08:00 +0200, Panslavista napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:5tmhn4a7bch9.14dq3ye6alscm.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 20 Oct 2010 11:13:23 +0200, Panslavista napisał(a):
>>
>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:uam2anyyejzo.1wxyhtxof2tk3.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Wed, 20 Oct 2010 10:59:00 +0200, Panslavista napisał(a):
>>>>
>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>> news:w0c9c1buerrb.1w2hvd5fn4cu2.dlg@40tude.net...
>>>>>> Dnia Wed, 20 Oct 2010 05:53:44 +0200, Panslavista napisał(a):
>>>>>>
>>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>>>> news:3n0i0sggh4w7.196wm2q6bx31l.dlg@40tude.net...
>>>>>>>
>>>>>>>> Nie - świętokrzyskie gały to takie czarne niewielkie kulki z samych
>>>>>>>> surowych ziemniaków, bez nadzienia.
>>>>>>>
>>>>>>> To tak wolno przerabiasz, aż sczernieją?
>>>>>>
>>>>>> Tak - jedną toczę 2 godziny :->
>>>>>
>>>>> Najszybciej ciemnieją przy tarciu.
>>>>
>>>> Używam sokowirówki - nie zdążają ściemnieć.
>>>
>>> Skoro nie przerabiasz po rozdrobnieniu zajęta inna pilna pracą
>>
>> Kto tak powiedział?
>>
>> Swiętokrzyskie gały MAJĄ BYĆ czarne.
>
> A nie są bursztynowe?
Dokładnie to szare.
A te - zielone.
|