« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Duzy Mis <d...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wiatam. jak gotować mięso... Date: Tue, 23 Aug 2005 17:15:38 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <defeks$2f8$1@inews.gazeta.pl> References: <430b36ed$0$15453$f69f905@mamut2.aster.pl> NNTP-Posting-Host: agi50.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1124810204 2536 83.16.164.50 (23 Aug 2005 15:16:44 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Aug 2005 15:16:44 +0000 (UTC) In-Reply-To: <430b36ed$0$15453$f69f905@mamut2.aster.pl> X-Accept-Language: en-us, en X-User: misiokio User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6-1.1.fc3 (X11/20050720) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:246581 Ukryj nagłówki > Mama mówi mi ze to od saletry mieso zostaje czerwone |
Zobacz także