Data: 2004-08-05 15:17:11
Temat: Re: Wietnamskie pho?
Od: Tao <t...@s...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
eM eL napisał(a):
> To straszna produkcja...
Oj tak, po przeczytaniu przepisu mina mi troszkę zrzedła, spodziewałam
się troszkę mniej roboty, tym bardziej, że gotowe pho wygląda dość
niepozornie ;)
> Poza tym, uwazaj na skladniki - jesli czegos nie dodasz (np. anyzku) to smak
> zmieni sie dosyc gwaltownie :-)))
Dzięki za ostrzeżenie, znając mnie pewnie zrezygnowałabym z "mniej
znaczących składników" - jak ten anyżek na przykład ;)
> Podam przepis na wolowa wersje bo chyba najsmaczniesza, na ok. 6 porcji.
Skoro tak twierdzisz - spróbuję. Chociaż bardziej miałam ochotę na
wersje drobiową, jakoś drób mi bardziej leży :)
> Przepis sprawdzony w praniu - znakmity na zimne dni! No i bardzo sycacy.
Brzmi świetnie, skoro tak, poczekam na jakiś zimniejszy dzień, bo teraz
to nawet gorącej kawy nie chce się rano wypić ;)
Tao
|