Data: 2000-08-19 01:10:01
Temat: Re: Witam / Restauracje meksykanskie w Polsce
Od: g...@o...pl (Grzegorz Janoszka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Nawiązując do postu z Fri, 18 Aug 2000 20:49:08 +0200 autorstwa JAn Kowalski
(k...@k...pl):
: Witaj Grzesiu :)
: Czyzbys sie zamierzal wziasc za gotowanie?
No wzialem sie i to dosc dawno, cwicze sie jako dobry kandydat na meza
;-)
: Nie napisales tylko jak te jedzienie z Meksyku? Dobre bylo?
: Bo jak bylismy wtedy w tej meksykanskiej restauracji w krakowie, to ja tam
: nic nie moglam zjesc,
: bo takie to bylo niedobre (no moze obrucz bananow zapiekanych z lodami :))))
: Wiec w meksyku lepiej jakos to wszystko robia?
A wiec klasyczne meksykanskie zarcie jest nieslone, maczne - po prostu
niedobre. Cala sztuka polega na doprawieniu tego zarelka kilkoma
rodzajami chili z innymi warzywami, salsa itd itd itd.
No i podstawa to obfite pokropienie limonka :)
: A pozatym milo cie znow widziec u nas :))))
Znow? Na pl.rec.kuchnia pojawilem sie po raz pierwszy... ;-)
--
Grzegorz Janoszka
|