Data: 2008-02-07 20:32:49
Temat: Re: Wkład do gotowania na parze... i jak gotować?
Od: "Shivman" <s...@e...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> Shivman pisze:
>
>> Rozumie że należy nalać wody do garnka i umieścić wkład w garnku a na nim
>> produkt, ale czy można np. gotować w taki sposób ziemniaki i jakiego
>> czasu wymaga takie gotowanie?
>> Co można w taki sposób przyrządzać?
>
> Ziemniaki, brokuly, marchewke i inne warzywa, rybe, mieso (ale te 2
> ostatnie to dla wyjatkowych ,,dietetykow'', bo wychodza mocno bez smaku),
> pyzy drozdzowe.
>
>
To już jest coś.
Może gdzieś w necie jest jakiaś tabela co i jak długo się gotuje na parze.
--
Pozdrawiam Adam
|