Data: 2008-02-13 21:23:10
Temat: Re: Wodka w pomaranczach
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
bazyli4 wrote:
> Natchnęłaś mnie właśnie pomysłem do pracy. Ćwiartki bardzo ładnie
> zachowują kształt... robię to w głębokim cukrze...
Opisz, jak to robisz. W sloikach? czy cukier Ci sie zbryla? Jak dlugo,
zanim stana sie "kandyzowane"?
> a połówki? Za kilka
> dni sprawdzę, bo walczę z grypą, żona w delegacji i nikogo, kto by
> przyniósł odpowiednią ilość pomarańczy do eksperymentów. Ale w
> poniedziałek się to skończy, to potem opiszę wrażenia... tym bardziej,
> że właśnie przesuwa mi się przed myślą sernik ze skórkami
>
> Pzdr
> Paweł
koniecznie napisz, co z tego wyszlo.
MB
|