Data: 2003-08-20 20:28:36
Temat: Re: Wołowina
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Ewa (siostra Ani) N. napisał:
> Obsmazyc na ostrym ogniu przez chwile z kazdej strony, *potem* posolic,
> popieprzyc, no i dosmazyc na malym ogniu (klasyczny stek jest czerwony w
> srodku, jezeli masz cienkie "placki" to powinno dosmazanie trwac max.
> 6-7 minut)
Dzieki! :)
Mam tylko pytanie - rozbic to tluczkiem czy zostawic? I czy wolowina
sie kurczy bardzo? I ile trwa zrobienie jej nie na czerwono. I jeszcze
czy to miesko krwiste w srodku jest miekki czy trzeba pila lancuchowa
ciac? I ewentualnie ile trwa zrobienie jej nie na czerwono?
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
|