Data: 2005-06-12 12:51:04
Temat: Re: Wołowina po burgundzku, relacja ;)
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <1708388825$20050612144806@ewcia.kloups>,
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
> Le dimanche 12 juin 2005 ŕ 11:58:24, dans
> <upozu40w0dgr$.dlg@czarodziejka.net> vous écriviez :
>
> > Wczoraj przygotowałam marynatę, użyłam Sofii Melnik (bo ktoś pisał, że ma
> > dużo taniny), zgubiłam tymianek w kuchni i użyłam niestety bazylii. Ale w
> > zapachu jest to miłe i mnie się nawet komponuje :)
>
> Troche szkoda, po tak dlugim gotowaniu smak bazylii pewnie zniknie.
> Tymianek trwa jakos dluzej.
Tymianek w ogóle wyjątkowo dobrze komponuje się z czerwonym winem.
Władysław
|