| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wypiek chleba - do czego służą poszczególne składniki i jak nimi manipulować? Date: Tue, 27 Jan 2009 10:49:14 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 16 Message-ID: <lc8h8561s8he$.1fm2f77vmytpn$.dlg@40tude.net> References: <gll90f$j94$1@nemesis.news.neostrada.pl> <glmfji$ptu$1@news.onet.pl> <glmlnt$i7j$1@nemesis.news.neostrada.pl> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: bmd160.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1233049771 15078 83.28.223.160 (27 Jan 2009 09:49:31 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 27 Jan 2009 09:49:31 +0000 (UTC) X-User: ikselk User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319310 Ukryj nagłówki Dnia Tue, 27 Jan 2009 10:47:28 +0100, Jan Werbiński napisał(a): | |
Zobacz także