Data: 2010-10-09 21:20:18
Temat: Re: Wypiekacz do chleba zuzycie pradu
Od: Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 9 Oct 2010 13:18:58 -0700 (PDT), Mamut napisał(a):
> - czy smak takiego chleba nie odbiega znacząco od takiego z piekarni,
> chodzi mi o to czy nie jest to bardziej ciasto drożdżowe z piekarnika?
Odbiega. Na plus :D
> - jak ze swieżoscią? ile dni po wypieku nadaje sie do spożycia?
5 dni się nadawał. Potem nie wiem, bo obiekt przestał istnieć :D
> - czy na zakwasie taki chleb to już smakowo jak z piekarni? taki
> zakwas można kupić czy trzeba robić samemu?
Na szczęście nie. Można kupić, lepiej samemu zrobić.
> -jaki model wypiekacza polecacie. Na aukcjach popularny jest
> wymieniony wyżej model Zelmera. Warto?
Mi się sprawdza.
> Czy lepiej kupić wypiekacz z jednym mieszadłem czy dwoma? podobno jest
> jakiś problem z odklejaniem i wyrywaniem wypieku z tych mieszadeł
> czasem...
Nigdy nie miałem.
--
___________ (R)
/_ _______ Adam 'Trzypion' Płaszczyca (+48 502) 122 688
___/ /_ ___ Kęszyca Leśna 51/9, 66-305 Keszyca Leśna
_______/ /_ GG: 3524356
___________/ Wywoływanie slajdów http://trzypion.pl/
|