Data: 2009-03-08 19:26:04
Temat: Re: Z Ikselką w temacie :-)
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:ulwjii4n2gmh$.6pst0y1cq6uy$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 8 Mar 2009 20:09:17 +0100, Panslavista napisał(a):
>
> > Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> > news:t9imy4z6iwa4$.17wee4l46baz4.dlg@40tude.net...
> >> Dnia Sun, 8 Mar 2009 18:00:57 +0100, Panslavista napisał(a):
> >>
> >>> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> >>> news:8fmqg3womyfr.paptvdedxdd1$.dlg@40tude.net...
> >>>> Przed zwinięciem mięsa/boczku do pieczenia posyp jego powierzchnię
> >>>> sproszkowaną żelatyną. Po zwinięciu mozno osznuruj, upiecz. Jeszcze
> > ciepłą
> >>>> roladę przyciśnij deseczką, obciąż i wystudź.
> >>>> Mięso /boczek zachowa formę i nie będzie sie rozwarstwiało podczas
> >>> krojenia
> >>>> na plastry, zas zastygły sos z pieczenia zamieni się w pyszną
galaretkę
> > do
> >>>> chleba.
> >>>
> >>> Wystarczy odpowiednia prasa, a wtedy szynki, boczki, golonki, boczki i
> >>> słoniny faszerowane będą korzystały z własnego żelu.
> >
> > Bez podtekstów.
>
> No jasne, że bez :->
> Tylko ta prasa i to mięcho.
http://www.sr.otwock.com.pl/kategorie/przemysl/prask
i.html
|