Data: 2004-06-15 13:31:31
Temat: Re: Z czym czutney?
Od: "eM eL" <b...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
eM <m...@i...com> napisał(a):
> Zanotowalam sobie skladniki i instrukcje, ale z tym "do lodowki co najmniej
> na noc" bedzie u mnie krucho ;-)
>
> eM genetycznie niecierpliwa
>
> PS. Wlasnie, po cholere "Przelac do szklanego naczynia ", ktore trzeba
> bedzie za chwile pozmywac ;-)
Bo ta cutney musi postac pod szczelnym przykryciem co najmniej przez noc.
Mozesz jesc od razu, ale smak i zapach(!) beda nieporownywalnie lepsze jesli
sie to wszystko "przegryzie." No a "sprobowac" to zawsze mozna :-)
--
><Uklony><eM eL><Washington, D.C.><
><5 out of 3 people don't understand statistics><
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|