Data: 2006-09-06 15:05:12
Temat: Re: Zapasy dyni na "poza sezonem"
Od: "umywalka_pentagonalna" <...@...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote in message
news:edm7c2$pn3$1@opal.icpnet.pl...
>> Jeżeli wkładasz goracy produkt do gorącego, wyparzonego słoika, to jest
>> szansa, ale nie ryzykuję. Owoce wystarczy pasteryzować krótko, MSZ nie
>> opłaci się ryzywać, że jakieś bakterie w nich zostały.
>
> Hmm, może następnym razem... teraz mam już dość dyni :-( Napracowałam się
> i nic z tego nie wyszło.
>
> Pozdrawiamy
> Barbara i Maleńka
Hmm.. to ja chyba jednak zostanę przy mrożeniu.. Ewentualnie spróbuję zrobić
przecier z niewielkiej ilości żeby się nie zmarnowało bo w kuchni nie mam
ani doświadczenia, ani szczęścia, ani wiedzy :(
|