Data: 2006-09-06 15:11:30
Temat: Re: Zapasy dyni na "poza sezonem"
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"umywalka_pentagonalna" <...@...pl> wrote in message
news:edmo2i$8l5$1@news.task.gda.pl...
>
> "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote in message
> news:edm7c2$pn3$1@opal.icpnet.pl...
>>> Jeżeli wkładasz goracy produkt do gorącego, wyparzonego słoika, to jest
>>> szansa, ale nie ryzykuję. Owoce wystarczy pasteryzować krótko, MSZ nie
>>> opłaci się ryzywać, że jakieś bakterie w nich zostały.
>>
>> Hmm, może następnym razem... teraz mam już dość dyni :-( Napracowałam się
>> i nic z tego nie wyszło.
>>
>> Pozdrawiamy
>> Barbara i Maleńka
>
>
> Hmm.. to ja chyba jednak zostanę przy mrożeniu.. Ewentualnie spróbuję
> zrobić przecier z niewielkiej ilości żeby się nie zmarnowało bo w kuchni
> nie mam ani doświadczenia, ani szczęścia, ani wiedzy :(
Zawsze jest czas na udany seks, a potem to się chce jeszcze, i jeszcze...
|