Data: 2004-03-12 16:56:52
Temat: Re: Zapiekane kartoflaki
Od: "Miszon" <m...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "madzia" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:c2qlg8$oat$1@news2.ipartners.pl...
>
> Użytkownik "Iwona" <i...@W...pl> napisał w wiadomości
> news:c2klvb$853$1@absinth.dialog.net.pl...
> > joanna ( j...@w...pl ) napisał:
> >
> > Iwona
> a robiliscie cos takiego tylko we flaku?takim jak do kaszanki-tym
> grubym?smak dziecinstwa i wakacji u babci:)
>
Jasne, tyle, że wtedy można parzyć, czyli gotować we wrzącej wodzie lub piec
we flaku. Ja jeszcze dodaję sporo czosnku i ziół (prowans, majeranek,
odrobinkę kminku i pieprz, pieprz, pieprz duuuuużo pieprzu)
pzdr
Miszon
|