Data: 2007-04-15 06:41:54
Temat: Re: Zapytanie?
Od: "Hau hau" <b...@h...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dariusz K. Ladziak" <l...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:462034ee.19620332@news.tpi.pl...
> On Fri, 13 Apr 2007 09:31:59 +0200, "Hau hau" <b...@h...pl> wrote:
>
[------------------------------]>
> Uwaga! Wazne jaka maka...
>
> Kiedys kuzyn sprezentowal mi woreczek "wiejskiej maki z porzadnej
> wysokoglutenowej przenicy". Przywiozlem do domu. Matka zaniotla kluski
> kladzine, zwyczajnie, z jednym jajkiem... W ping-ponga mozna bylo nimi
> grac, glodny pies by tego nie pogryzl! Po paru probach wyszlo na to ze
> jak do sklepowej maki trzeba bylo dac jajo tak do maki od kuzyna
> drugie tyle wody.
>
> --
> Darek
Z woda już wypraktykowałem,.i zgadza się z Pańskim opisem.
A mąkę użyłem Poznańska, i była okey. Moja pańcia ja kupuje, i stosuje
system leżakowania,
Nie używa maki zakupionej około miesiąca,
1- po miesiącu w szczelnym pojemniki potrafią dziać się cuda.
Nie będę opisywać, w których makach i czyjej produkcji, ona wie, ja się tym
nie interesowałem.
I mógłby strzelić gafe....
Jan....
|