Data: 2000-04-16 18:22:15
Temat: Re: Zielone banany
Od: dzieciol <p...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett wrote:
> dzieciol wrote:
>
> > Kiedys dalem tu glos na temat zielonych bananow
> > /platany?/[...]
> > mikrofalowce ale to nie to!/ to pysznosc! W
> > konsystencji
> > troche jak krem, w smaku cos posredniego miedzy
> > ananasem a bananem i slodkie i kwaskowate.
>
> Moim zdaniem po polsku to pataty, ale nie jestem pewna.
> Czy gdy robisz je w mikrofalowce, to jak dlugo i czy w cos zawiniete? A
> potem jesz na goraco?
> Magdalena
Co do nazwy polskiej to nie bede sie spieral bo nawet nigdy tego
w Polsce nie widzialem. Czas roznie az czuje, ze w srodku sa b.
miekkie jak nie to dodaje po minucie /nie wybuchowe!/, nie zawijam.
Polecam jednak piekarnik.
|