Data: 2011-08-25 21:17:29
Temat: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
Od: "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
kogutek wrote:
>> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
>
>> wrote:
>
>>> Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):
>
>>>
>
>>>> No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em
>>>> jeszcze
>
>>>> przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?
>
>>>
>
>>> Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej
>
>>> dochodzi :D
>
>>
>
>> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...
>
> Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam
> deskę i ciągle za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na
> płytce. Technikę trzeba mieć i wychodzi idealnie.
tylko po cholerę z wady robić zaletę.
to jakbyś chwalił samochód w kórym trzeba ręcznie sterować zapłonem
twierdząc że trzeba mieć technikę.
|