Data: 2002-11-17 07:59:39
Temat: Re: Zupa drwala (P)
Od: t...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Zupka gesta, zapychajaca i pyszna
> 50 dkg miesa,
> 10 dkg kielbasy,
>
> Fasole namoczyc na noc. Do gara wrzucic fasole, przeplukany
> peczak i pokrojone w kostke mieso - gotowac wszystko ok 40 min.
Witam!
Jako osoba "zupozerna" zainteresowalem sie Twoim przepisem .Mam jednak
pytanie.Jakiego miesa uzywasz.Wolowe czy wieprzowe od tego zalezy dlugosc
gotowaniano
> Pozniej dodac pokrojone drobno warzywa i dalej gotowac ok 20
> min. Dodac przyprawy i pokrojona w krazki kielbase,
Jaka? podwedzana czy inna zwykla?
chwile
> jeszcze razem wszystko przegotowac i serwowac. Jak ktos lubi
> przed podaniem mozna posypac natka pietruszki.
>
> Pozdrawiam Marychna
> Elk, Mazury
----------------------------------------------------
---
Rozwniez pozdrawiam
Stanislaw z Gdanska
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|