Data: 2002-11-17 13:51:43
Temat: Re: Zupa grzybowa
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "JurekA" <j...@o...pl>
Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
news:053f01c28e39$b7a35550$41f3573e@home68z1dftw81
Mila Basiu - nie obrazam sie za Twoj post. Natomiast mam od dziecka
problemy z ortografia i ich juz na stare lata nie skoryguje.
>>>>>>>>>>>
Na wstepie juz powiedzialam, ze sie wscieklam i stad moje zlosliwosci.
Dokladajac do nich, to sprawdzac pisowni jest ogolnie dostepny.
Wiekiem nie kokietuj, bo na pewno nie masz tych lat tak duzo, jak Ci sie wydaje.
Normalnie nikogo publicznie w ortografii nie poprawiam, czasem robie to w temacie
postu, czasem, odpowiadajac na list, takze
poprawiam cudze byki, i robie to BEZ komentarza.
>>>>>>>>>
Co do slowa "posikaj" - jesli Ci taki zart nie odpowiada - Twoj problem.
Dla mnie nie jest to zwrot zaslugujacy na publiczne potepianie. Jesli Ci
sie nie podoba - mozesz sobie go zignorowac i tyle.
>>>>>>>>>
Nie tylko to slowo mi nie odpowiadalo..[istnieja zdaje sie stosowne listy dyskusyjne,
a takze takie z malo wybrednym humorem?] Nie
odpowiadala mi calosc listu jako taka, bowiem pytanie dotyczylo zupy grzybowej z
grzybow, a nie z chemicznych koncentratow.
Wybacz, jesli znowu Cie uraze, a moze zastosuje jednak 'blokade', bowiem epatowanie
czytelnikow Kuchni roznymi zamiennikami,
chemicznymi sztucznosciami etc., do dobrego tonu nie nalezy.
>>>>>>>>>>
Co do 38 trujacych produktow: Przyznaje - nie czytalem tego postu Joli.
Natomiast wyznaje zasade ze najwazniejszy jest efekt koncowy gotowania -
to aby bylo smaczne. A w jaki sposob do tego dochodze to inna sprawa.
Mga byc i substancje "trujace". Byleby nie za bardzo:-)
>>>>>>>>>>>
Smacznego zatem, ale nie ucz mlodziezy zlego smaku, co Tobie i innym [a przede
wszystkim ukladowi trawiennemu] na dobre wyjdzie.
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.419 / Virus Database: 235 - Release Date: 2002.11.13
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|