Data: 2005-04-29 19:15:07
Temat: Re: Zupa jajeczno - cytrynowa
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"bauwer" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:592b.00000537.427281f7@newsgate.onet.pl...
> każą mi to robić z ryżem albo makaronem - a ja jadłam aksamitnie gładką zupkę
> z mięskiem i dam się pokrajać za dobry przepis dostosowany do polskich
> warunków sklepowych i aktualnych klimatycznych.
Sorry - jeszcze nie jadlem Soupa Avgolemono bez ryzu wiec nie wiem. Moja grecka
ksiazka kucharska tez zna tylko z ryzem (za to z wieloma mieskami.) Mysle sobie, ze
mozna zagescic ziemniakiem ktory sie rozwala, podbonie jak. np. Wegrzy zageszczaja
swoj gulasz. Poszukaj tez Arnaki Soupa Avgolemono bo taka tez w ksiazce kucharskiej
figuruje (z jagniecina) ale tez zawiera ryz.
--
><Uklony><eM eL><
|