Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.
jasien-net.com
NNTP-Posting-Host: 213.76.101.30
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 18 Sep 2002 23:25:50 +0200
Message-ID: <E...@j...jasien.net>
Sender: News User <n...@j...net>
User-Agent: Hamster/1.3.23.4
From: "Catalina" <c...@j...net>
References: <E...@j...jasien.net>
<4...@n...onet.pl>
Subject: Re: Zupa rybna (P)
Lines: 24
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:125651
Ukryj nagłówki
Użytkownik <t...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:4ea9.0000080d.3d884d3a@newsgate.onet.pl...
> Do tej pory ugotowalem dwie jedna z fileta
> pstraga a druga z fileta lososia.Znajomi mowia ze powinenem ja gotowac co
> najwyzej z dorsza albo z okonia ma byc smaczna.Tylko pytanie? Kto mi
oskrobie
> te okonki.Wyfiletowac to se moge sam.Ale przepis puszny Najlepszy jaki do
tej
> pory "studiowalem" Tamte na sucho co prawda .NAstepny zamrozony filet z
lososia
> czeka na swoja kolej byc moze jeszcze w tym tygodniu.
O rany a ja jeszcze jej nie zrobilam sama nigdy ;-)) Ale wstyd. Za to moj
szagier ktory robi ja pyszna - robi ja takze z uwaga mrozonych filetow
mintaja ;-)) Jak dla mnie w smaku tez jest super wtedy. Wiec moze faktycznei
nei przesadzaj z gorna polka rybich gatunkow ;-)
--
Catalina
icq #54287160
http://catalina.jasien.net
|