Data: 2002-09-18 21:25:50
Temat: Re: Zupa rybna (P)
Od: "Catalina" <c...@j...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <t...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:4ea9.0000080d.3d884d3a@newsgate.onet.pl...
> Do tej pory ugotowalem dwie jedna z fileta
> pstraga a druga z fileta lososia.Znajomi mowia ze powinenem ja gotowac co
> najwyzej z dorsza albo z okonia ma byc smaczna.Tylko pytanie? Kto mi
oskrobie
> te okonki.Wyfiletowac to se moge sam.Ale przepis puszny Najlepszy jaki do
tej
> pory "studiowalem" Tamte na sucho co prawda .NAstepny zamrozony filet z
lososia
> czeka na swoja kolej byc moze jeszcze w tym tygodniu.
O rany a ja jeszcze jej nie zrobilam sama nigdy ;-)) Ale wstyd. Za to moj
szagier ktory robi ja pyszna - robi ja takze z uwaga mrozonych filetow
mintaja ;-)) Jak dla mnie w smaku tez jest super wtedy. Wiec moze faktycznei
nei przesadzaj z gorna polka rybich gatunkow ;-)
--
Catalina
icq #54287160
http://catalina.jasien.net
|