Data: 2002-09-18 10:58:49
Temat: Re: Zupa rybna (P)
Od: d...@e...net.ae (Tomek W)
Pokaż wszystkie nagłówki
t...@p...onet.pl wrote:
> Juz Ci tez pisalem ze do swojej -no nie Twojego przepisu zupki rybnej -dodalem
> przyprawe papryki slodkiej i ostrej.Faktycznie dodaje smaku.Byc moze troche
> przedobrzylem z gatunkiem ryb.Do tej pory ugotowalem dwie jedna z fileta
> pstraga a druga z fileta lososia.Znajomi mowia ze powinenem ja gotowac co
> najwyzej z dorsza albo z okonia ma byc smaczna.Tylko pytanie? Kto mi oskrobie
> te okonki.Wyfiletowac to se moge sam.Ale przepis puszny Najlepszy jaki do tej
> pory "studiowalem" Tamte na sucho co prawda .NAstepny zamrozony filet z lososia
> czeka na swoja kolej byc moze jeszcze w tym tygodniu.
> Pozdrawiam
> Stanislaw z Gdanska
I znajomi chyba maja racje. To tak jak z bigosem . Nie o to chodzi aby
wkladac
tam najlepsze kawalki bo ich smak sie zgubi.( to za Wladyslawem L.
powtarzam:-))
Z lososia tez moze byc dobra zupka- dlaczego nie :-).Ale to nie ta "
filozofia"
A ze sobie robimy po swojemu ( ta papryka i pewnie potem inne
dodatki)... A co !!!
Tomek W.
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|