Data: 2007-06-15 12:06:18
Temat: Re: Zupa wiosenna
Od: "czeremcha " <c...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
TreStan <t...@w...pl> napisał(a):
> Wiesz Co!
> Dzieki za porade!
> Kluski w zupie mi wyszly a nie "zageszczenie:! Co zrobilem zle?
> Zoltko rozbeltalem dodalem lyzkie zupki i wlalem do "gara".Zoltko sie
scielo
> i zolte grudki plywaja.Smietany musialem dodc zby zamaskowa to cos!
Bo żółtek w zupie się nie zagotowuje. Rozprowadzone nie wrzącą zupą, mlekiem
lub odrobiną śmietany dodaje się do zupy zdjętej z ognia i lekko
przestudzonej /tzn. nie gotującej się/.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|