Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia a propos Maklowicza... Re: a propos Maklowicza...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: a propos Maklowicza...

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!lublin.pl!news2.prz.rzeszow.pl!lena.man.rzeszow.pl!not-for-mail
From: "Popi" <f...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: a propos Maklowicza...
Date: Fri, 15 Dec 2000 20:21:12 +0100
Organization: Politechnika Rzeszowska
Lines: 39
Message-ID: <91dqq0$pob3@lena.man.rzeszow.pl>
References: <3...@r...fm> <hpw2OmXtWCGT5O+F6WbIetre=Edb@4ax.com>
<917fjv$h5m$1@news.onet.pl> <1elm9y8.tzyhz216zw5koN%wlos@tele.com.pl>
<919r0o$2eh$1@news.onet.pl> <1elo662.gvcseb165n5zqN%wlos@tele.com.pl>
Reply-To: "Popi" <f...@k...net.pl>
NNTP-Posting-Host: pb24.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:39135
Ukryj nagłówki

i dobrze - padlinka ma byc smaczna a w drugiej kolejnosci miec jakis
konkretny wyglad wizualny,
to wlasnie swiadczy o tym ze mu zalezy, mogl to wyciac, zmienic a mimo to
zostawil (jest tylko czlowiekiem). Nie chce go bronic ale poprostu go lubie
, ma fajna geografie twarzy he,he
pozdr

Popi

Uzytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisal w wiadomosci
news:1elo662.gvcseb165n5zqN%wlos@tele.com.pl...
> Shaman <s...@k...net.pl> wrote:
>
> > > > > Sa na liscie osoby, od których mozna sie duzo nauczyc - szkoda ,
ze
> > > > > nie mają wlasnego programu kulinarnego w TV np: " Z pergaminem w
> > > > > kuchni" lub " Z patelnia wsrod kojotow"
> > > >
> > > > OTÓŻ TO!!! :-) myślę, że Pan Mak"owicz jest skrytym czytaczem ten
> > grupy!
> > >
> > > Gdyby byl, to moze nie mowil i robil tylu glupstw.
> >
> > uuuuu... to teraz oberwiesz.. PanMak to bożyszcze t"umów!! :-)))
> >
> > a tak na marginesie - móg"byś swoja wypowiedz poprzeć jakimś przyk"adem
(np.
> > po jednym na g"upstwo które powiedzia" i które zrobi")
>
>
> W ostatniego programie, ktory ogladalem, o dziczyznie, kazal maly
> kawalek sarniny trzymac w bejcy przynajmniej trzy dni. Potem, kedy
> gotowe juz mieso rozpadalo mu sie podczas krojenia na wlokna, udawal, ze
> wszystko w porzadku, ze tak ma byc, ze to zaleta, ze mieso jest takie
> miekkie.
>
> Wladyslaw


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.12 Wladyslaw Los
16.12 Wladyslaw Los
19.12 Krzysztof Pawleta
20.12 sadyl
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6