Data: 2002-02-01 16:27:14
Temat: Re: a propos frytek (OT)
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:okfl5ugc14h9p5q6ipdilqa0f4fkn6s99g@4ax.com...
>
> >Mnie to mozesz nie podpuszczac. Jak jest cos skomplikowanego to z góry
> >wiadomo ze bedzie zza Slupa.
> >NO chyba ze kurczak faszerowany co go sie wywraca skora do srodka ... ;-)
> >
> >AniaK
> >
>
> przperaszam, CO sie robi z tym kurczakiem? Czy to jest bolesne?
> ;P
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
No sie go podkrawa nozykiem od srodka tak ze wszystko od skory odchodzi i te
skore sie wywraca srodkiem do gory czy tez jakos tak ....
A wszystko po to zeby ja spowrotem nadziac tyle ze smakowitym farszem.
Mniam. Jest to chib jedyna super pracochlonna potrawa jaka umiem robic. I
tylko za pierwszym razem dostalam cholery przy tym wykrawaniu.
Pozniej juz jak z platka.
AniaK
|