Data: 2005-10-22 07:34:33
Temat: Re: bakłażany
Od: "Fama" <f...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kondziorek" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
news:dj9sr7$kr5$1@polsl.gliwice.pl...
>
> Użytkownik "mojra" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:dj9cti$bqj$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> jammarta wrote:
> Mozna rowniez przed smazeniem w glebokim oleju obtoczyc w ciescie (np.
> nalesnikowym)
> Tez cukinie tak robuilem i byla pyszna
>
> Pozdrawiam
> Kondziorek
>
Smażenia w głębokim oleju nie polecam - bakłażan pije olej, w
przeciwieństwie do cukini. Kondziorku - jakim cudem Tobie nie pije???
Pozdrawiam,
Agnieszka T.
|