Data: 2005-10-24 05:47:25
Temat: Re: bakłażany
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Fama" <f...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:djcq1t$pic$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> > Mozna rowniez przed smazeniem w glebokim oleju obtoczyc w ciescie (np.
> > nalesnikowym)
> > Tez cukinie tak robuilem i byla pyszna
> >
> > Pozdrawiam
> > Kondziorek
> >
>
> Smażenia w głębokim oleju nie polecam - bakłażan pije olej, w
> przeciwieństwie do cukini. Kondziorku - jakim cudem Tobie nie pije???
>
> Pozdrawiam,
>
> Agnieszka T.
>
Pije pije
Ale jesli jest w dobrym ciescie obtoczony to wcale duzo tego tluszczu nie
wypije
Zreszta ja lubie tluste heh
POzdrawiam
Kondziorek
p.s. najpierw w mace obtoczyc
Od maki zaczynac Wtedy najmniej wypije
|