Data: 2002-05-29 14:53:33
Temat: Re: bałka z masłem do kalafiora
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik szanna <s...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ad1tbv$ijh$...@n...tpi.pl...
> Cześć!
> Jak zrobić do kalafiora bułkę tartą z masłem, aby nie była nasiąknieta
> masłem .
> Najwierw podrumieniam troszeczkę bułkę na suchej patelni, z boku
rozpuszczam
> masło i jak robią się bąbelki mieszam z bułką. Gdzie tkwi bład.
> Ania
>
Trzeba sobie dobrac tez odpowiednia patelnie. Jak robilam na takiej
teflonowej to nie chcialo sie za nic zrumienic i bulka byla miekka, jak sie
przerzucilam na inna, stara i wysluzona malutka patelenke z aluminium (pal
szesc, ze niezdrowo), jest ok. Wiec sprobuj zmienic naczynie. Ja sypie bylke
do wrzacego masla.
Agata Solon, naturalna
|