Data: 2005-10-31 12:54:54
Temat: Re: bażanci temat :)
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kasi i Przemek napisał(a):
>
>
> Użytkownik "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> napisał w
> wiadomości news:dk52qo$nqs$1@wroclaw.net.pl...
>
>>Kasi i Przemek napisał(a):
>>
>>
>>rozmrozic, i powiesic w miejscu gdzie jest chlodno ale nie mrozno :)
>>
>
>
> Przy obecnym stanie pogody to tylko lodówka stwarza takie warunki.
>
> To już ustalone, jak ma "kruszeć".
>
> Co po tych 6 dniach proponujesz zrobić z wisielcem?
>
> Kasia i PrzemekK
>
>
>
No ja lubie bazanta natartego sola, czosnkiem i w srodek ma wlozone
jablka. Cos a la kaczka ale smak ma oczywicie inny. W trakcie pieczenia
polewam go dosc czesto woda i pieke az miekki ale nie wyszuszony na
wior. Nie wiem ile czasu bo nie wiem ile Twoj ptak wazy. A ja to
zazwyczaj robie na oko.
pozdrawiam
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
|