Data: 2000-09-12 07:26:20
Temat: Re: befsztyk
Od: "Ula" <u...@b...gnet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> To ja dorzucę jeszcze swoje 2 małe grosze a propos wolowinki:
>> miekkosc miesa nie zalezy tak bardzo od wieku danej krowki przeznaczonej
>do
>> spozycia
>cut......
>> Pozdrowienia
>> Ulawiec
>Czyli, ze stare sztuki tez sa OK... Tos mnie kolego nieco pocieszyl.
>F.
>
Tego nie powiedziałam. Chodzi o to ze czesto marnowane sa mlode sztuki
poprzez niewlasciwe przygotowanie. A ze starymi to jest tak ze najczesciej
wlasciciel zakladu miesnego kupuje dobre mlode sztuki i z nich robi wedliny
badz w stanie surowym wysyla do sklepow a te stare sa skupowane przez
handlarzy z targowisk (podobnie jest z wieprzowina-obrzydliwosc).
pozdrowienia
Ulawiec
p.s. kolezanka:) nie kolega
--
Logitech Cordless Desktop iTouch? Za darmo ?!? http://konkurs.rubikon.pl
|