Data: 2000-09-13 04:14:06
Temat: Re: befsztyk
Od: "F." <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ula <u...@b...gnet.pl> wrote in message
news:8plqfh$4dm$1@aquarius.webcorp.com.pl...
>
> >> To ja dorzucę jeszcze swoje 2 małe grosze a propos wolowinki:
> >> miekkosc miesa nie zalezy tak bardzo od wieku danej krowki
przeznaczonej
> >do
> >> spozycia
> >cut......
> >> Pozdrowienia
> >> Ulawiec
> >Czyli, ze stare sztuki tez sa OK... Tos mnie kolego nieco pocieszyl.
> >F.
> >
>
> Tego nie powiedziałam. Chodzi o to ze czesto marnowane sa mlode sztuki
> poprzez niewlasciwe przygotowanie. A ze starymi to jest tak ze najczesciej
> wlasciciel zakladu miesnego kupuje dobre mlode sztuki i z nich robi
wedliny
> badz w stanie surowym wysyla do sklepow a te stare sa skupowane przez
> handlarzy z targowisk (podobnie jest z wieprzowina-obrzydliwosc).
> pozdrowienia
> Ulawiec
> p.s. kolezanka:) nie kolega
>
OK kolezanko, ale ja myslalem o sobie.... ;)))
F.
|