Data: 2002-10-04 09:52:52
Temat: Re: beszamel
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <k...@b...tk> napisał w wiadomości
news:anjslu.1rk.1@Konrad.Brywczynski...
> No niestety. http://www.kuchnia.com.pl/DiD/sosy.html
> Zasmażka rozprowadzona mlekiem to ersatz. Zwykły sos biały.
> Konrad J. Brywczyński
----------------------------------------------------
------------------------
----
History and Legends of Bechamel Sauce
http://minilien.com/?U5vW4A55gS
..'Bechamel Sauce (bay-shah-mel) - In France, it is one of the four basic
sauces called "meres" or "mother sauces" from which all other sauces derive.
It is also know as "white sauce." It is a smooth, white sauce made from a
roux made with flour, boiled milk, and butter. It is usually served with
white meats, eggs, and vegetables. It forms the basis of many other sauces.
..."
sos beszamelowy zwany "mother sauces'- jest na mleku.
reszta to wariacje
pozdrawiam Jola L-L
PS: Do Paryzewa: fajny jest ten minilien :))) nic nie trzeba zlepiac
|