Data: 2005-03-24 12:35:00
Temat: Re: bezmięsne danie na świąteczny obiad
Od: "misiczka" <U...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@c...de> napisał w wiadomości
news:3afkrhF69fq2mU1@uni-berlin.de...
> no to podobnie jak ja. Ja daję plasterek cytryny lub lemony i zamykam
> folię u góry, by się dusiło i żadnej przyprawy, tylko trochę soli.
>
Ja wolę takiego "przypieczonego" niż gotowanego :)
Kiedyś nie dawałam masła, bo wydawało mi się, że przy tak tłustej rybie nie
ma to sensu, ale jednak masło ładnie "podbija" smak łososia. Z przyprawą do
ryb nie przesadzam.
--
pozdrawiam, misiczka
"Kobiety są tak trudne do przejrzenia,
ponieważ każda z nich stanowi wyjątek od reguły"
Vittorio de Sica
|