Data: 2005-08-17 12:48:28
Temat: Re: bezsens robienia przetworów na zim
Od: "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "oshin dorota bugla" <oshin_nospam@nospam_engram.psych.uw.edu.pl>
napisał w wiadomości news:ddvb8b$7d1$2@h1.uw.edu.pl...
Pewnego pieknego dnia 2005-08-17 14:13 sushi z nienacka napisal/a:
> okey...to poleć jakieś sprawdzone miejsce gdzie kupię dobry dżem z
> pomidorów, albo np. smażone wiśnie do pączków ?
Ale po co Ci smażone wiśnie do pączków?
Będziesz robił pączki? Takie gnioty?
Toż to strata czasu i pieniędzy, nie lepiej kupić pączka z marmoladą w
cukierni?
____________
Po co pączka? Nie lepiej donata z ajerkoniakowym kremem? Oblanego czekoladą?
Margola
|