Data: 2003-03-02 12:14:49
Temat: Re: bigos
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 02 Mar 2003 12:45:12 +0100, Beazuku
<b...@p...onet.pl> wrote:
>CZESC!
>
>Hehehe...
>No tak. To jutro bedziemy jesc ta polowe drogi, a nastepnym razem dodam druga
>polowe.
>
>Caly feler (seler) w tym, ze ja wlasciwie moglabym jesc sama taka kapuche, nawet
>bez miesa :))))
>Tak wiem zapene dodanie jeszcze kilku rzeczy, przyduszenie, przyprawienie
>polepsza smak i aromat.
>Hehehe....
>Ale jak to mowia z gustem sie nie dyskutuje :))))
>
>PS> Moj pierwszy bigos w zyciu.
>
>Pozdrawiam. Beazuku
>
a to trrza bylo od konca zaczac, pani kochana!!!
moja Mama kiedys chyba na swoje imieniny, do roboty wziela bigos
i wszyscy sie zachwycali...potem sie Mama scenicznym szeptem
przyznala, z etam nic miesnego nie bylo...za to seler i
marchewka, hrehrehre...ale dopiero po wylizaniu sagana.
Podejrzewam, ze fekt bigosu w yradycyjnym sensie slowa otrzymany
byl przez dodatki - ziele ang., pieprz caly, grzyby suszone,
sliwki suszone
Mama Borsuka, co lubi kapuche w roznych postaciach ;)
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|