Data: 2015-02-24 17:25:30
Temat: Re: bigos
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
news:54ec61d7$0$2194$65785112@news.neostrada.pl...
>> Ale dlaczego Ci przykro? :-) I dlaczego musisz mi mówić coś, co wiem i
>> czego nie ukrywam nigdzie?
>>
>> Czy ja tu gdzieś zgrywam eksperta od kucharzenia? Pytam, uczę się,
>> próbuję, skromnie eksperymentuję... nic więcej.
>
> Po prostu nie lubię takich sytuacji, gdy jestem zmuszany pokazywać innym
> ich miejsce w szeregu. . Oj nie widziałem nigdzie abyś na wstępie czy
> później składał jakąś samokrytykę.
Po pierwsze - nigdzie i nigdy z "szeregu" nie próbowałem wyskakiwać.
Po drugie - czy ktoś kto wchodzi do grupy i pyta o *podstawy*
naprawdę musi dodatkowo składać samokrytykę? Chyba nie miałeś od
początku złudzeń że nie przyszedłem tu jako zawodowy piekarz i kucharz?
|